Referencer

Her kan du finde referencer fra folk, som jeg har skrevet tekster for:

 

Lars-Terje Lysemose, journalist og ansvarshavende redaktør på Globen

Anette Lillevang Kristiansen har over en årrække leveret en række velskrevne og personligt og levende fortalte artikler om sine mange rejser – hun har fx taget os med til sit eget tv-transmitterede bryllup i en drypstensgrotte i Italien, fulgt i sin fars fodspor til Gibraltar og leget Indiana Jones med krystalkranier.

Siden 2012 har Anette været medredaktør på Globen, hvor jeg har lært hende at kende som en engageret og alsidig journalist, som altid går til opgaverne med et smil og gerne suger til sig for at lære nyt.

 

Pia Ottosen – Hjertekulen
Tlf.: 28 26 46 69

Da jeg skulle have lavet en artikel om min nyopstartede virksomhed, kontaktede jeg Anette. Jeg mærkede lige fra første møde, at Anette er en journalist med hjertet på rette sted. Hun arbejder med stor empati, og lader intet overgå til tilfældigheder.

Dén artikel som Anette lavede for mig bar præg af også, at være personlig, hvilket Anette arbejdede med med stor respekt. Hun var meget skarp på, at det blev personligt og ikke privat.

Jeg må sige, at Anette udviser meget stor omsorg og etik i hendes arbejde som journalist, og jeg kan derfor give hende mine varmeste anbefalinger.

 

Andre referencer:

  • Kristian Wesenberg Andersen, redaktionschef hos Viborg Stifts Folkeblad,
    mobil: 24630494
  • Jytte Pagh Pedersen, redaktionschef hos Familie Journal, mobil: 30290772
  • Tina Kragelund Krogh, redaktionschef hos DR, Aarhus, mobil: 25456681